toinenviulu

toinenviulu kertoo elämästä naisen kanssa. parisuhde on toimiva, joskin erilainen sillä tavalla, että naisella (ja vain naisella) on tässä suhteessa lupa harrastaa seksiä kenen kanssa haluaa. mies tyytyy suhteessa naiseen. tämä on toisenviulun eli suhteen miehen kertomus vuodesta 2003 jatkuneesta yhdessä elämisestä.

4.8.05

tällä hetkellä

Nainen oli yhteydessä Mieheen (mies on tässä yhteydessä tarkoituksella isolla, sillä toisin kuin aiemmat, tämä mies on tehnyt Naiseen Vaikutuksen). Ei asiassa muuten olisikaan mitään ihmeellistä, mutta poiketen aiemmista kerroista, on Nainen ollut vaitelias viikonlopustaan Miehen kanssa. (Ja juuri tästä syystä keskustelin Naisen kanssa; olin epäillyt Miehen Vaikutusta, jota Nainen ei suoraan ollut myöntänyt. Keskutelussa kyllä totesi Miehen olleen Vaikuttava ja että hänellä on ikävä Miestä. Tosin Nainen myös oli tarkentanut, ettei hänen ikävänsä ollut Ikävää, vaan ainoastaan jotain, jotain Mies oli saanut hetkellisesti hänen päähänsä.) Mies ei kuitenkaan ole reagoinut (paljolti myös minun riemukseni) Naisen toivomalla tavalla. Oikeastaan Mies ei ole reagoinut ollenkaan. Ei vaikka Nainen on toistuvasti ollut yhteydessä Mieheen.

Miehellä on elämässään juuri nyt paljon asioita ja vaikka Mies väittääkin rakastuneensa (no, Mies ei ole sitä suoraan myöntänyt - Mies on "vähän sellainen"), niin on ymmärrettävää, ettei Mies Kaukaasieltä ala elättelemään turhia toiveita varatun naisen suhteen. Mies on järkevä.

Nainen ei sitä vastoin aina sitä ole. Nainen haaveilee saavansa vielä uuden viikonlopun Miehen kanssa. Viikonlopun, jossa hän näyttäisi Miehelle, miksi Naista tulee kaivata (enemmän kuin Mies nyt kaipaa).

Itse olen sitä mieltä, että Naisen tulisi nyt keskittyä taas parisuhteeseensa, joka (vaikkakaan ei ole hajoamassa) on kuitenkin alkanut säröillä Miehen käytyä Naisen luona. Teknisesti Mies tuli kaupunkiin ja Nainen liittyi hänen seuraansa mutta kuitenkin.

Olisin valmis myöntämään Naiselle uuden viikonlopun miehen kanssa, ellei kyseessä olisi juuri tuo Mies. Tai, jos rehellisiä ollaan (ja niin kai anonyymissä blogissa voi olla), tulen todennäköisesti myöntymään siihen, että Nainen lähtee Miehen luokse vaikka sitten vasten parempaa tietoani... Uskon kuitenkin, että Nainen palaa kotiin ja suhteemme jatkuu, kuten se on jatkunut aiemminkin - tosin silloin kyseessä ovat olleet lähinnä Baaripano, SeYksi tai EiSiitäSenEnempää...

Perjantaina menemme Naisen kanssa edustamaan. Nainen on saanut kutsun uuden yökerhon(?) avajaisiin, joten meidät löytää sieltä. Olisi muutakin ohjelmaa perjantaille, mutta päätimme Naisen kanssa, että muut saavat suunnitella menonsa uusiksi siten, että mekin ehdimme mukaan.