toinenviulu

toinenviulu kertoo elämästä naisen kanssa. parisuhde on toimiva, joskin erilainen sillä tavalla, että naisella (ja vain naisella) on tässä suhteessa lupa harrastaa seksiä kenen kanssa haluaa. mies tyytyy suhteessa naiseen. tämä on toisenviulun eli suhteen miehen kertomus vuodesta 2003 jatkuneesta yhdessä elämisestä.

5.8.05

perspektiivi

Ennen pelkäsin, tai ainakin olin epävarma, Naisen tunteita YhteistäMiestä kohtaan. YhteinenMies osui elämäämme joskus reilu vuosi sitten. Kävimme YhteisenMiehen luona harrastamassa (hetero)seksiä kolmistaan ja Nainen sai harrastaa seksiä myös YhteisenMiehen kanssa kahdestaankin. YhteinenMies oli mukava ja tulimme hyvin toimeen keskenämme. Kutsuimme YhteisenMiehen myös kotiimme (harrastamaan seksiä). Usein, ollessamme YhteisenMiehen luona, juttelimme niitä näitä ja otimme pohjia, kävimme ravintolassa ja seurustelimme kuin vanhat ystävät. Vanhoista ystävistä meidät erotti vain se, että emme olleet tunteneet kovinkaan kauaa ja se, että harrastimme saman Naisen kanssa seksiä - vuorotellen ja yhdessä.

Ennen kuin Nainen tapasi Maailmalla Miehen olin siis (jos nyt en mustasukkainen, niin ainakin) epäileväinen Naisen ja YhteisenMiehen touhujen suhteen. Nyt, kun Naiseen on tehnyt Vaikutuksen Mies, tiedän, ettei YhteinenMies ollut kuin sitä, mitä olimme kaivanneet - vain "ylimääräinen" osapuoli seksissä.

YhteinenMies kävi luonamme muutama viikko sitten - viikko ennen Miehen vierailua. Silloin ei pitänyt tapahtua mitään; YhteinenMies oli vain eksynyt kaupunkiimme ja kävimme häntä ravintolassa tapaamassa. Hetken mielijohteesta kutsuimme YhteisenMiehen jatkoille ja aamuyöstä olimmekin molemmat Naisen kimpussa. Seksimme tuntui luontevalta ja se oli mukavaa, avointa ja vilpitöntä - kaikki halusivat antaa ja saada nautintoa. Tuo kerta on mielestäni ainoa, jolloin YhteisenMiehen kanssa olimme molemmat todella vain etsimässä nautintoa, ilman että olisin epäillyt YhteisenMiehen tai Naisen motiiveja... Toivottavasti saamme vielä YhteisenMiehen uudestaankin vierailulle...

Mutta nyt siis tiedän Naisen motiivit. Tai ainakin niin luulin, ennen Miehen vierailua. Nainenkaan ei ole enää varma, miksi halusi Miehen luokseen, mutta nyt hän tietää, ettei unohda Miestä. Ja vaikka kuulostaakin kornilta sanoa, ettei Mies vaikuta suhteeseemme, uskon, että näin todella on. Nainen on kertonut, ettei halua Miehen kanssa suhdetta - ei vaikka olisikin vapaa siihen (ja vapaahan hän on, me emme ole naimisissa) ja vaikka Mies niin haluaisikin. Nainen vain ei voi unohtaa Miestä... Vielä.

2 Comments:

  • At perjantaina, elokuuta 05, 2005 10:34:00 ap., Anonymous Anonyymi said…

    Tuota, ei se niin toimi, että parisuhteen "säännöt" muuttuvat kuin taikaiskusta naimisiin mennessä. Kyllä teidän on ne keskenänne sovittava niin nyt kuin mahdollisesti avioiduttuanne, ja yritettävä löytää sellaiset tavat, jotka sopivat molemmille.

     
  • At perjantaina, elokuuta 05, 2005 12:53:00 ip., Blogger toinenviulu said…

    En ole väittänyt, että "säännöt" muuttuisivat naimisiin mennessä. Tarkoitin vain, ettei suhteesta ilmeisesti olla enää "helposti" "karkaamassa", jos naimisiin on menty...

    Kyllä me olemme suhteemme säännöt tehneet selviksi toisillemme. Lisäksi suhteessamme on melkoinen määrä luottamusta, ymmärrystä, vapautta ja ennen kaikkea rakkautta. Muutenhan koko homma kaatuisi omaan mahdottomuuteensa...

     

Lähetä kommentti

<< Home