toinenviulu

toinenviulu kertoo elämästä naisen kanssa. parisuhde on toimiva, joskin erilainen sillä tavalla, että naisella (ja vain naisella) on tässä suhteessa lupa harrastaa seksiä kenen kanssa haluaa. mies tyytyy suhteessa naiseen. tämä on toisenviulun eli suhteen miehen kertomus vuodesta 2003 jatkuneesta yhdessä elämisestä.

20.8.05

lyhyt yö

Olimme ystävieni kanssa ulkona perjantaina. Nainen oli aloittanut oman iltansa erään ystävättärensä luona ja tarkoituksemme oli nähdä myöhemmin yöllä jossain yökerhossa.

Nainen ja Ystävätär olivat olleet pihalla tupakalla, kun heidän ohitseen oli kävellyt mies. Nainen tietysti iski silmänsä tähän mieheen ja pyysi miestä tulemaan Ystävättärelle "muutamalle drinkille".

Koska mies seurusteli, totesi Nainen kyseessä olevan haasteen. Ystävätär oli juonut muutaman Manhattanin liikaa ja oli valmis siirtymään sänkyyn - kuten Nainenkin. Seurusteleva mies oli ollut yksin liikkeellä, menossa tapaamaan kavereitaan läheiseen baariin. Seurustelevan miehen tyttöystävä oli kuulemma yövuorossa. Nainen sai puhuttua itsensä Seurustelijan asunnolle Ystävätteren mennessä nukkumaan.

Seurustelija asui vain kivenheiton päässä Ystävättären asunnolta. Kuitenkin tarpeeksi pitkän matkan päässä, että Nainen onnistui aikeissaan vietellä Seurustelija tuon kävelyn aikana. (Kävelymatkan aikana Nainen myös soitti minulle ja kysyi lupaa lyhyehkölle ekskursiolle Seurustelijan kanssa. Vastasin myöntävästi ja Nainen lupasi soittaa minulle vielä myöhemmin.)

Sisälle päästyään Nainen otti ohjat. Hän näytti Seurustelijalle, miksi tämän kannatti päästää Nainen asuntoonsa. Nainen teki tälle kaiken, jopa niin, että Seurustelijan tarvitsi vain istua tuolillaan ja nauttia vauhdista...

Hieman vajaata tuntia myöhemmin Nainen soitti ja ilmoitti olevansa tulossa yökerhoon. Koska kello oli jo paljon ja yökerho sulkisi pian, totesimme molemmat, että lienee parasta siirtyä suoraan kotiin. Kotona jatkoimme vielä iltaa parin tunnin ajan Naisen kertoessa liikkeistään Seurustelijan kanssa; siitä kuinka mies oli ihastellen ihmetellyt Naisen notkeita sormia, liukasta ja vahvaa kieltä, Naisen hoikkaa olemusta ja erityisesti sitä, kuinka hyvin Nainen oli Seurustelijan hoidellut. Naureskelimme yhdessä Seurustelijan ja hänen naisensa tulevaisuutta humaltuessamme yhä kovemmin. Vihdoin yö oli ohi meidän molempien osalta ja painuimme pehkuihin. Molemmat olimme täynnä rakkautta toisiimme ja tuntui, kuin olisimme molemmat saaneet Seurustelijalta jotain tänä lyhyenä yönä...