toinenviulu

toinenviulu kertoo elämästä naisen kanssa. parisuhde on toimiva, joskin erilainen sillä tavalla, että naisella (ja vain naisella) on tässä suhteessa lupa harrastaa seksiä kenen kanssa haluaa. mies tyytyy suhteessa naiseen. tämä on toisenviulun eli suhteen miehen kertomus vuodesta 2003 jatkuneesta yhdessä elämisestä.

29.8.05

rauha

Nainen rauhottui. Tai ainakin palasi normaaliksi. Perjantain ja lauantain Nainen vietti (iltojen osalta) yökerhossa. Mukaan ei tarttunut miehiä mutta Fanin Nainen sai. Fani oli kuulemma paluumatkalla yöllä jutellut kaikenlaista Naisen kanssa. Nainen oli niin humalassa, ettei muista mitä. Seuraavana päivänä oli Fani lähestynyt Naista sähköpostilla.

Nainen ei erityisemmin pidä Fanista. Ei kuulemma ole hänen tyyppiään. (Ei ne ole aina olleet muutkaan mutta se ei ole varsinaisesti Naista haitannut. -toim. huom.) Lauantaina Nainen oli ystävänsä Elämänkriisi-juhlissa (en edes tiennyt, että tuollaisia juhlia voi järjestää!!), jossa paikalla olleet vapaat urokset eivät olisi millään jättäneet Naista rauhaan. Vaikka suurin osa niistäkin uroksista tiesi varsin hyvin, että Nainen on varattu. Onkohan maine kiirinyt Naisen edelle..?

Jatkoivat seurueella yökerhoon juhlista. Ilta oli kuulemma ihan kohtalainen menestys vaikka Nainen palasikin yksin kotiin. Naisen onnistui kuitenkin törmätä yökerhoa vaihtaessa Faniinsa, jonka kanssa tulivat yhdessä kotiin loppuyöstä (kumpikin siis omaan kotiinsa). Ja jossain vaiheessa Nainen oli suudellut Fanin kanssa. Vaikka Fani siis ehdottomasti ei ole Naisen tyyppiä.

1 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home