toinenviulu

toinenviulu kertoo elämästä naisen kanssa. parisuhde on toimiva, joskin erilainen sillä tavalla, että naisella (ja vain naisella) on tässä suhteessa lupa harrastaa seksiä kenen kanssa haluaa. mies tyytyy suhteessa naiseen. tämä on toisenviulun eli suhteen miehen kertomus vuodesta 2003 jatkuneesta yhdessä elämisestä.

18.4.06

pikavisiitti

Olimme jo muutamana viikonloppuna yrittäneet saada YhteisenMiehen visiitille. Viime viikonlopppuna sitten yllättäen saimmekin viestin, jossa YhteinenMies ilmoitti olevansa paikkakunnalla. Emme jaksaneet innostua kuitenkaan aiheesta siinä määrin, että olisimme tehneet asialle enempää.

Sunnuntaina kävimme Ystävien kanssa ulkona. YhteinenMies oli edelleen paikkakunnalla ja paljastumisen uhallakin otimme YhteisenMiehen mukaan Ystäviemme seuraan. Loppuillasta autoileva YhteinenMies saatteli Ystävämme kotiin ja oli aika suunnata asunnollemme. Nainen oli etukäteen kieltäytynyt tällä kertaa harrastamasta seksiä YhteisenMiehen kanssa mutta (kuten arvasin) oli Naisen mieli ehtinyt muuttua päästyämme kotiin.

YhteinenMies ei ehtinyt kauaa istuskella sohvallamme kun Nainen oli jo käynyt hänen kimppuunsa. Itse päätin tällä kertaa (humalatilastani johtuen) olla ottamatta osaa iloitteluun, joten YhteinenMies sai nauttia Naisesta kokonaan yksin. Itse sen sijaan sain todella kiihottavan live-esityksen; Nainen nuoli ja imi YhteistäMiestä tämän tyytyessä vain nauttimaan kyydistä. Koska Nainen ei kuitenkaan malttanut mieltään oli YhteinenMies pian jo kyyditettävänä Naisen ratsastaessa tämän kovalla elimellä. Hetkeä myöhemmin Nainen oli kääntynyt polvilleen ja aneli YhteistäMiestä ottamaan hänet takaapäin. Pitkään ei Naisen tarvinnut odotella - YhteinenMies otti naisen sellaisella innolla, että Naisen suusta pääsi useampikin äänekäs valitus... Lopulta, Naisen maatessa YhteisenMiehen alla tämä roiskautti lastinsa hekumasta punoittavan Naisen päälle. YhteisenMiehen kanssa keskustellessamme seksistä Naisen kanssa makasi Nainen voipuneena sängyllä. YhteinenMies oli jälleen tyydyttänyt meidät molemmat.

Aamulla oli aika hyvästellä YhteinenMies. Pian tämän jälkeen olo Naisen vierellä kävi niin sietämättömäksi, että minun oli pakko saada hänet. Rakastelimme nopeasti mutta sitäkin kiihkeämmin. Loppupäivän vietimme toistemme sylissä ja illalla olimme jälleen valmiina uuteen iloitteluun. Molemmat tunsimme koko ajan toistemme rakkauden ja sen, kuinka tärkeitä toisillemme olemme...

Tänään meillä menee entistä paremmin, tänään suhteemme on entistä vahvempi ja terveempi. Tänään me emme halua olla hetkeäkään erossa toisistamme...

2 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home