toinenviulu

toinenviulu kertoo elämästä naisen kanssa. parisuhde on toimiva, joskin erilainen sillä tavalla, että naisella (ja vain naisella) on tässä suhteessa lupa harrastaa seksiä kenen kanssa haluaa. mies tyytyy suhteessa naiseen. tämä on toisenviulun eli suhteen miehen kertomus vuodesta 2003 jatkuneesta yhdessä elämisestä.

25.12.05

joululahja

Joskus tuntuu, että Nainen tietäisi tämän kirjoituskanavani olemassaolosta, vaikka tiedänkin, ettei näin ole...

Nainen oli ostanut joululahjan. Nainen tietää, että minä en hyväksy joululahjoja (enkä sen puoleen oikein koko jouluakaan), joten Nainen oli ratkaissut antamisen ilosta (tai tässä tapauksessa lähinnä sen puutteesta) aiheutavan ongelman ja ostanut itselleen joulunpunaiset ja syntiset mustat, pitsiset ja aivan liian pienet (eivät toki kokonsa puolesta ;) alusvaatteet. Sain avata pakettini jo 23. päivä.

Olin kuin pikkulapsi pakettini kanssa. En muistanut, että joululahja voisi tuntua näin hyvältä. Nainen tietää (ihana hyvin) miten saada minun mielenkiintoni heräämään ja toisaalta miten sitten kiihottaa se äärimmilleen. Niin Nainen teki nytkin, kun piehtaroin lahjani kimpussa. Rakastelimme useamman tunnin.

Rakastan Naista.

4 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home