toinenviulu

toinenviulu kertoo elämästä naisen kanssa. parisuhde on toimiva, joskin erilainen sillä tavalla, että naisella (ja vain naisella) on tässä suhteessa lupa harrastaa seksiä kenen kanssa haluaa. mies tyytyy suhteessa naiseen. tämä on toisenviulun eli suhteen miehen kertomus vuodesta 2003 jatkuneesta yhdessä elämisestä.

23.7.06

poika

Naisen kaverit, Tytöt, tulivat perjantaina käymään. He olivat olleet päiväristeilyllä Tallinnassa ja iltasella kaikilla (Tytöt toivat mukanaan myös Pojat) oli jo valmiiksi "juhlatunnelmaa" nautittuna. Tarkoitus oli ehtiä vielä ennen aamua käväistä baarissa.

Toisin kuitenkin kävi; viihdyimme kaikki niin hyvin, että kun oli tullut aika lähteä klubille, olikin kello jo puoli kolme. Koska Tytöillä oli vielä suunnitelmia, päättivät he lähteä kotiin yhdessä. Pojat jäivät vielä "hetkiseksi" meidän kanssamme juhlimaan.

Kun aamuyöstä olimme vihdoin kaikki valmiit nukkumaan, Nainen päätti ottaa tilaisuudesta vaarin ja Nuoremman Pojan käydessä vierassängylle yöunille, tuli Nainen hänen viereensä. Nuori Poika ei ollut ollut monenkaan naisen kanssa aiemmin, joten Nainen joutui ottamaan ohjat käsiinsä - tilanne ei toki ollut Naiselle uusi. Kymmenen minuutin päästä koko homma oli ohi, Nainen minun vieressäni nukkumassa ja Nuori Poika hämmentyneenä omassa vuoteessaan. Nainen taisi olla hieman iso pala Nuorelle Pojalle. No, ainakaan Nainen ei valittanut, joten jotain hyötyä Nuoresta Pojasta oli. Kiitos vielä Tytöille, että löysivät Pojat mukaansa - vaikka ilo olikin lähinnä Naisen, ei Tyttöjen, puolella...

2 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home